اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: زباله های شهری باید با کمترین هزینه جمع آوری شود اما در وضعیت کنونی، پسماند تبریز با پرهزینه ترین روش جمع آوری می شود.
احد صادقی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز اظهار کرد: باتوجه به اقتصاد حوزهٔ پسماند، زباله های شهری باید با کمترین هزینه جمع آوری شود اما در وضعیت کنونی، پسماند تبریز با پرهزینه ترین روش جمع آوری می شود.
دادستان عباس آباد نسبت به دپوی زباله هشدار دادوی افزود: پسماند تبریز، روزانه در سه نوبت و با جمع آوری زباله از مخازن زباله موجود در سطح شهر جمع آوری می شود که تأثیر سوء بر محیط شهری دارد.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، یکی از وظایف اصلی شهرداری را توجه به مسئلهٔ مدیریت پسماند دانست و گفت: تأکید ما در مدیریت شهری بر جمع آوری پسماند از درب منازل است که در مناطق دو، سه و پنج شهرداری تبریز آغاز شده که تا حدودی با موفقیت روبه رو بوده است.
صادقی با تأکید بر این که مدیریت پسماند باید در مسیر صحیح خود حرکت کند، گفت: شهرداری تبریز و سازمان پسماند سال های سال به ایده زباله سوزی پرداخته اند و لندفیل ها را که محل دفن بهداشتی و مهندسی شده زباله ها بودتعطیل کرده بودند.
وی با تأکید بر این که اصلی ترین بخش مدیریت پسماند، کاهش پسماند است، گفت: شهرداری تبریز باید برای گسترش شرکت های تفکیک از مبدأ تلاش کند تا در حوزه مدیریت پسماند موفق تر عمل کند.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به فعالیت یک شرکت تفکیک از مبدأ پسماند در تبریز گفت: شرکت های جمع آوری پسماند از مبدأ نیاز به توسعه و فرهنگ سازی دارد تا در یک فضای رقابتی، به جمع آوری پسماند خشک شهری بپردازند.
صادقی افزود: روزانه دو تن زباله توسط شرکت جمع آوری پسماند از مبدأ در تبریز جمع آوری می شود اما زباله گردی به یک چالش در مدیریت شهری، یکی از موانع گسترش شرکت های جمع آوری پسماند از مبدأ است.
وی اظهار کرد: تراکم زباله بر نوع جمع آوری زباله تأثیر می گذارد و همین امر موجب تغییر سیاست مدیریت و جمع آوری پسماند در شهر است.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه لندفیل شماره سه پسماند تبریز در حال ساخت است، گفت: شیرابه پسماند در این مخازن کنترل و تصفیه می شود و یا به حوضچه های کنترل شده تبخیر سرازیر می شود که تبخیر شده و از بین برود که مدیریت شیرابه پسماند تبریز با روش های تبخیر و بازچرخانی و تفکیک انجام می گیرد.
صادقی درخصوص سایت بازیافت زباله، گفت: پسماند شهری تبریز در مقصد و در این سایت، توسط شهرداری تفکیک می شود و مقداری کمپوست شده و مقداری نیز به فروش می رسد تا میزان پسماند کمتری دفن شود.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به وجود فلزات سنگین و دیگر مواد پرخطر در شیرابه پسماند خاطر نشان کرد: در لندفیل های بهداشتی و مهندسی احداث شده شیرابه ها کنترل خواهد شد ومسیر تصفیه را طی خواهد کرد.
انتهای پیام/.
{{name}}
{{content}}